Yrityksestä

TIETOA YRITYKSESTÄ

 

Yritys tarjoaa kokeneen sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä luotettavia ja laadukkaita asbesti- ja haitta-ainekartoituksia. Lisäksi tarjoamme luotettavaa ja asiantuntevaa rakennusteknistä konsultointia. Toiminta rakentuu kahden arvon, asiakastyytyväisyyden ja vastuullisuuden, ympärille. Lupaukset pidetään ja asiakkaan tarpeet otetaan huomioon.

 

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksissa pidämme koko ketjun laadukkaana; kartoittajana toimii kokenut sertifioitunut AHA-asiantuntija sekä näytteet tutkitaan aina ulkopuolisessa FINAS akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa. Laadun lisäksi panostamme asiakaskokemukseen, joten vastaamme mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiiin. Kykenemme toimittamaan valmiin asbesti- ja haitta-ainekartoituksen jopa samana päivänä kartoituksesta.

 

Palvelemme pääasiassa koko Helsingin seudulla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Vihti, Kirkkonummi, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Sipoo, Pornainen, Kerava ja Mäntsälä. Tarvittaessa palvelemme myös Helsingin seudun ulkopuolella.

 

Yrityksellä on vastuuvakuutus 1 000 000 euroon asti.

 

 • Yritys on perustettu vuonna 2018
 • Jatkamme Kari Parila Tmi toimintaa
 • Toimialueena koko Helsingin seutu
 • Y-tunnus: 2910889-1

 

 • Yli 600 tehtyä asbestikartoitusta ja tyytyväistä asiakasta

 

10 SYYTÄ MIKSI MEIDÄT

 

 1. Kaikki asbesti- ja haitta-ainekartoituksemme tekee VTT:n sertifioima AHA-asiantuntija. Lisäksi tarjoamme puolueetonta palvelua; emme edusta asbestipurku- tai remonttiyrityksiä.

 

 1. Olemme remontoijan puolella ja tukena koko remontin ajan. Ennen asbestikartoitusta remontin laajuus käydään asiakkaan kanssa läpi, jolloin tarvittavien asbestinäytteiden määrä tarkentuu. Tarvittaessa asbestikartoituksen yhteydessä kartoitetaan myös muut haitta-aineet ilman konsulttipalkkion lisäkuluja. Turhia näytteitä ei oteta.

 

 1. Laboratorionäytteet analysoidaan FINAS akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa, joten asiakas voi olla varma tuloksien oikeellisuudesta. Yrityksen sopimushinnasto takaa parhaan mahdollisen hinnan näytteille, joka on huomattavasti alle yleisen hintatason. Lue täältä miksi valita FINAS akkreditoitu laboratorio.

 

 1. Asbestikartoitus tehdään asiakkaan aikataulun puitteissa ja valmis asbestikartoitusraportti saadaan toimitettua asiakkaalle jopa samana päivänä kartoituksesta. Remontti ei viivästy asbestikartoituksen takia.

 

 1. Yrityksellä on yli 600 tehtyä asbestikartoitusta ja tyytyväistä asiakasta. Kaikki arvostelut voitte lukea täältä.

 

 1. Asiakkaan toivomuksesta näytteet voidaan mahdollisuuksien mukaan ottaa siten, että näytteenotosta syntyneet jäljet jäävät piiloon ja eivät häiritse asumista ennen remontin alkua.

 

 1. Teemme kattavan, laadukkaan ja helposti tulkittavan asbestikartoitusraportin, joka täyttää asbestilain vaatimukset.

 

 1. Annamme kirjallisen tarjouksen, joka toimii myös sopimuksena. Laskutuksessa ei tule yllätyksiä.

 

 1. Otamme vastuun työstämme; meillä on konsultointitoiminnan vastuuvakuutus.

 

 1. Tarvittaessa teemme myös rakennusteknistä konsultointia mm. rakennesuunnittelu, seinien kantavuuden arviointia. Seinän kantavuuden arvioinnin tutkimuskäynti voidaan tehdä asbestikartoituksen yhteydessä, jolloin säästätte konsultaation kokonaiskuluissa.

 

KUKA MINÄ OLEN?

 

Minun nimeni on Kari Parila ja olen koulutukseltani rakennusalan diplomi-insinööri. Teen päivätyötä rakennesuunnittelijana ja tämän lisäksi toimin yrittäjänä.

 

Tällä hetkellä toimin työni lisäksi taloyhtiön hallituksen jäsenenä. Olen aktiivinen järjestötoiminnassa, jonka vuoksi minut saattaa tavata usein erilaisissa alan tapahtumissa.

Koulutus

 

2014 - 2016 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu, DI

2015 - 2015 Tongji-yliopisto, Kiina, Shanghai

2011 - 2015 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu, TkK

 

Muu koulutus:

 

2018 RATEKO: Asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan (AHA) henkilösertifiointiin

valmentava koulutus

 

Työkokemukseeni voitte tutustua LinkedIn profiilini kautta

kari parila asbestikartoitus espoo helsinki vantaa

Yhteystiedot

e-mail

+358 (0) 44 0111 591

puhelinnumero

Insinööritoimisto K. Parila Oy

Kuunkierros 2 D 16

02210 Espoo

Y: 2910889-1

LuotettavaKumppaniyritys

Toimialueena koko Helsingin seutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

© Copyright 2018. All Rights Reserved.

Luotettavaa asiantuntijapalvelua