Insinööritoimisto K. Parila Oy - asbestikartoitukset ja rakennetutkimukset
ASBESTIN ILMAMITTAUS

Tilaa luotettavat asbestikuitujen ilmamittaukset sertifioidulta AHA-asiantuntijalta jo tänään!


Tulokset jopa muutaman tunnin sisällä mittauksesta.

Tarjoamme puolueettomia ja luotettavia asbestikuitujen ilmamittauksia Helsingin seudulla. Alueellemme kuuluvat Espoo, Vantaa, Helsinki, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.


Ilmamittauksen kokonaishinta koostuu konsulttipalkkiosta, laboratoriokustannuksista, ilmanäytteenottopumpun laitekustannuksista sekä tarvikkeista. Ilmamittauksen tulokset saadaan FINAS-akkreditoidusta laboratoriosta viimeistään seuraavana arkipäivänä, jonka jälkeen laadimme selkeän mittauspöytäkirjan laboratoriotuloksineen.


Noudatamme ilmamittauksissa Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP ry) ja Työterveyslaitoksen (TTL) ohjeistuksia. Näytteenotto suoritetaan aggressiivista menetelmää käyttäen, jossa kohteen kaikki pinnat harjataan kahteen kertaan mittauksen aikana. Teemme niin puhtaan kuin likaisen tilan mittaukset.


Näytteenottopumppuna käytämme Welchin rotametrillä varustettu pumppua, jonka virtausnopeus on n. 9 L/min. Rotametrin avulla tarkistamme virtausnopeuden lopullisen ilmamäärän laskemiseksi, jotta voimme varmistua ilmanäytteen luotettavuudesta.


Teemme ilmamittauksia myös PAH- ja VOC-yhdisteiden osalta.

asbestikartoitus espoo helsinki vantaa

Sertifioitu AHA-asiantuntija tekee ilmamittauksen sovittuna ajankohtana

Näytteet viedään analysoitavaksi FINAS-akkreditoituun asbesti- ja haitta-ainelaboratorioon

Ilmamittauksen tulokset saapuvat ja sertifioitu asiantuntija kirjoittaa mittauspöytäkirjan

Valmis mittauspöytäkirja toimitetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä

Varaa asbestin ilmamittauksen aika sähköpostitse tai puhelimitse

sertifioitu asbesti- ja haitta-aineasiantuntija asbestikartoitttaja

Asbestin ilmamittauksen tekee aina sertifioitu asbesti- ja haitta-aineasiantuntija,  jolloin voitte olla varma näytteenoton oikeellisuudesta. Luotettavuus on meille kaikki kaikessa!

Yrityksemme ja kaikki yhteystyökumppanimme ovat Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP ry) jäsen. SAP ry:n jäsenyrityksillä on vankka kokemus asbestia ja muita vaarallisia materiaaleja sisältävien rakenteiden kartoituksista. SAP ry on mukana kehittämässä alan toimintatapoja.

Toimialueena koko Helsingin seutu: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

Luotettava Kumppani