Insinööritoimisto K. Parila Oy - asbestikartoitukset ja rakennetutkimukset
YRITYS

TIETOA MEISTÄ


Tarjoamme kokeneen sertifioidun AHA-asiantuntijan tekemiä luotettavia ja laadukkaita asbesti- ja haitta-ainekartoituksia. Tarjoamme myös luotettavaa ja asiantuntevaa rakennusteknistä konsultointia. Toimintamme rakentuu kahden ydinarvon, asiakastyytyväisyyden ja vastuullisuuden, ympärille. Lupaukset pidetään ja asiakkaan tarpeet otetaan huomioon.


Asbesti- ja haitta-ainekartoituksissa pidämme koko ketjun laadukkaana. Kartoittajana toimii kokenut sertifioitu AHA-asiantuntija, näytteet tutkitaan aina ulkopuolisessa FINAS-akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa sekä yrityksemme ja yhteistyökumppanimme ovat Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP ry) jäseniä.


Laadun lisäksi panostamme asiakaskokemukseen, joten vastaamme mielellämme teitä askarruttaviin kysymyksiin. Kykenemme toimittamaan valmiin asbesti- ja haitta-ainekartoituksen jopa samana päivänä kartoituksesta.


Palvelemme pääasiassa koko Helsingin seudulla; Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Vihti, Kirkkonummi, Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Sipoo, Pornainen, Kerava ja Mäntsälä. Tarvittaessa palvelemme myös Helsingin seudun ulkopuolella.


Yrityksellä on vastuuvakuutus 1 000 000 euroon asti.


 • Yritys on perustettu vuonna 2018
 • Jatkamme Kari Parila Tmi  toimintaa
 • Toimialueena koko Helsingin seutu
 • Y-tunnus: 2910889-1


 • Yli 4000 tehtyä asbestikartoitusta ja tyytyväistä asiakasta
sertifioitu asbesti- ja haitta-aineasiantuntija asbestikartoitttaja

12 SYYTÄ MIKSI VALITA MEIDÄT
 • Kaikki asbesti- ja haitta-ainekartoituksemme tekee sertifioitu asbesti- ja haitta-aineasiantuntija (lyh. AHA-asiantuntija). Lisäksi tarjoamme puolueetonta palvelua; emme edusta asbestipurku- tai remonttiyrityksiä.


 • Laboratorionäytteet analysoidaan ulkopuolisessa riippumattomassa FINAS-akkreditoidussa asbesti- ja haitta-ainelaboratoriossa, joten asiakkaanamme voitte olla varma tuloksien oikeellisuudesta. Sopimushinnastomme alan parhaimpien laboratorioiden kanssa takaa parhaan mahdollisen hinnan näytteille, joka on huomattavasti alle yleisen hintatason. Lue täältä miksi valita FINAS-akkreditoitu laboratorio.


 • Olemme Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalan liiton (SAP ry) jäsen. SAP ry:n jäsenyrityksillä on vankka kokemus asbestia ja muita vaarallisia materiaaleja sisältävien rakenteiden kartoituksista. SAP ry on mukana kehittämässä alan toimintatapoja.


 • Teemme kattavan, laadukkaan ja helposti tulkittavan asbestikartoitusraportin, joka täyttää asbestilain vaatimukset. Asbestikartotusraportissa otetaan kantaa kaikkiin materiaaleihin, jotka havaitaan tutkituissa tiloissa. Raportti sisältää kuvat näytteenottopaikoista. Mikäli asbestia löytyy, niin raportissa ilmoitetaan selkeästi missä asbestia on, kuinka paljon, materiaalin pölyävyys, asbestin laatu, tutkimusmenetelmä sekä suositellut toimenpiteet. HUOM! Laboratorion analyysitodistus ei ole asbestilain mukainen asbestikartoitusraportti. 


 • Asbestin lisäksi tutkimme myös muut rakenteissa esiintyvät haitta-aineet: PAH-, PCB-, Pb-yhdisteet ja raskasmetallit.


 • Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset tehdään pohjautuen ohjekortteihin:

 


 • Meillä on yli 4000 tehtyä asbestikartoitusta. Asiakkaamme ovat todistettavasti tyytyväisiä palveluumme (alempana Google arvostelut).


 • Olemme remontoijan puolella ja tukena koko remontin ajan. Ennen asbestikartoitusta remontin laajuus käydään asiakkaan kanssa läpi, jolloin tarvittavien asbestinäytteiden määrä tarkentuu. Tarvittaessa asbestikartoituksen yhteydessä kartoitetaan myös muut haitta-aineet ilman konsulttipalkkion lisäkuluja. Turhia näytteitä ei oteta.


 • Asbestikartoitus tehdään asiakkaan aikataulun puitteissa ja valmis asbestikartoitusraportti saadaan toimitettua asiakkaalle jopa samana päivänä kartoituksesta. Remontti ei viivästy asbestikartoituksen takia.


 • Asiakkaan toivomuksesta näytteet voidaan mahdollisuuksien mukaan ottaa siten, että näytteenotosta syntyneet jäljet jäävät piiloon ja eivät häiritse asumista ennen remontin alkua. Märkätiloissa näytteenottopaikat paikataan asianmukaisesti, mikäli märkätila säilyy vielä käytössä ennen remonttia.


 • Annamme kirjallisen tarjouksen, joka toimii myös sopimuksena. Laskutuksessa ei tule yllätyksiä.


 • Otamme vastuun työstämme; meillä on kattavat konsultointitoiminnan vastuuvakuutukset.


TOIMITUSJOHTAJA ESITTELYSSÄ


Minun nimeni on Kari Parila ja olen koulutukseltani rakennusalan diplomi-insinööri. Toimin yrittäjänä ja teen rakennesuunnittelua myös toisessa yrityksessä.


Rakennesuunnittelijana olen erikoistunut korkeisiin rakennuksiin ja laskentaan. Teen tällä hetkellä Suomen merkittävimpiä kohteita, jotka ovat saaneet huomiota myös mediassa.


Työn lisäksi olen Suomen Asbesti- ja Pölysaneerausalanliiton (SAP ry) asiantuntijatyöryhmän vetäjä.

Koulutus


2014 - 2016 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu, DI

2015 - 2015 Tongji-yliopisto, Kiina, Shanghai

2011 - 2015 Aalto-yliopiston Insinööritieteiden korkeakoulu, TkK


Muu koulutus:


2022   TTS: Märkätilatöiden valvojen henkilösertifikaatti-koulutus

2018   RATEKO: Asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan (AHA) henkilösertifiointiin

             valmentava koulutus


Työkokemukseeni voitte tutustua LinkedIn profiilini kautta

kari parila asbestikartoitus espoo helsinki vantaa

Toimialueena koko Helsingin seutu: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

Yhteystiedot

Luotettava Kumppani