Insinööritoimisto K. Parila Oy - asbestikartoitukset ja rakennetutkimukset
PURKU-URAKAN KILPAILUTUS

Säästä rahaa ja omaa aikaa;

jätä asbestipurku-urakan kilpailuttaminen asbestipurku-urakoitsijoista riippumattomalle sertifioidulle AHA-asiantuntijalle!


Saat yhteenvedon parhaista tarjouksista.

Työn tilaajan tai toteuttajan tulee valita sopiva asbestipurku-urakoitsija, mikäli asbestikartoituksessa löydetään asbestia ja asbestipitoinen rakennusmateriaali on tarkoitus purkaa. Lain mukaan asbestinpurkutyötä ei saa tehdä tavallisena purkutyönä vaan se tulee aina tehdä oikeita työmenetelmiä käyttäen ja ulkopuolisia suojellen. Asbestipurkutyön suorittavalla yrityksellä tulee olla aluehallintoviraston työsuojelun myöntämä asbestipurkulupa.


Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden vertailla asbestinpurkuliikkeiden purkutyötarjouksia tarjoamalla konsultaatiota ja tarvittaessa kilpailuttamalla ja pyytämällä tarjouksia kohteen asbestinpurkutöistä useilta eri asbestipurku-urakoitsijoilta. Teemme asiakkaan puolesta asbestiurakan kilpailuttamisen ja urakkaan kuuluvista yksityiskohdista neuvottelun, jonka jälkeen tarjoukset koostetaan ja katsotaan yhdessä asiakkaan kanssa läpi. Etenkin pienissä purkutöissä, kuten esim. keittiön välitilan laatoituksen asbestipurku, purkutyön hinnoittelu vaihtelee voimakkaasti.


Emme ole sidoksissa asbestipurku-urakoisijoihin, vaan neuvottelemme urakan toteuttamisesta alalla toimivien valtuutettujen yrityksien kanssa. Asbestinpurku-urakka onnistuu, kun urakoitsija toimii lainmukaisesti, huolellisesti sekä pitää kiinni sovitusta aikataulusta. Asiakkaanamme voitte olla varma, että purkutyön kilpailutus tehdään puolueettomasti ja saatte asianmukaisen tarjouksen remonttinne asbestipurku-urakasta aluehallintoviraston työsuojelun valtuuttamalta asbestipurkuliikkeeltä.


asbestipurku-urakan kilpailuttaminen

Toimialueena koko Helsingin seutu: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

Luotettava Kumppani