Insinööritoimisto K. Parila Oy - asbestikartoitukset ja rakennetutkimukset
KONSULTOINTI
rakennesuunnittelu luotettavasti

Rakennustekninen konsultointi


Tarjoamme luotettavaa ja osaava rakennusteknistä konsultointia uudis- sekä korjausrakentamista varten.  Rakennustekniset konsultointipalvelumme sisältävät rakennesuunnittelun, rakennesuunnitelmien ulkopuolisen tarkastuksen, erilliset rakennesuunnittelijan lausunnot kaikenlaisiin tarpeisiin ja työselostukset.


Olemme varma valinta, kun haluatte varmistua  rakennus- ja/tai remonttitöiden  täyttävän hyvän rakennustavan mukaiset kestävät ratkaisut sekä niille asetetut laatustandardit.

Tunnemme vanhat rakenteet ja niiden toimintatavat. Olemme perehtyneet Suomen rakennushistoriaan niin  teoriassa kuin käytännössä, joten jopa 1800-luvulla rakennettujen rakennuksien rakennustavat, ongelmat ja rakenteet ovat meille tuttuja. 


Suunnitteletko asuntosi väliseinän purkua? Jos olet edes hieman epävarma seinän kantavuudesta eli onko seinä kantava ja osallistuuko se rakennuksen jäykistykseen, ota meihin yhteyttä ja selvitämme rakenteen kantavuuden. Tarjous sisältää aina esitutkimuksen, kenttätutkimuksen sekä rakennesuunnittelijan kirjallisen lausunnon seinän kantavuudesta ja tiedon osallistuuko seinä rakennuksen jäykistykseen.  Mikäli purettava seinä on kantava, niin tarjoamme myös kantavan seinän purkamiseen liittyvät suunnitelmat ja valvonnan erillisen tarjouksen mukaisesti.


Hoidamme korjaussuunnittelun pääsääntöisesti avaimet käteen palveluna. Sisällytämme tarjoukseen pääsuunnittelun ja rakennesuunnittelun sekä optiona valvonnan/vastaavan työnjohdon, jolloin teidän tulee vain nostaa jalat pöydälle ja kertoa mistä haaveleitte. Pääsuunnittelijana hoidamme lupaprosessin alusta loppuun, jolloin byrokratia jää hoidettavaksemme eikä tästä synny teille päänvaivaa. Tehdäänkö haaveistanne totta?


 Ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteestanne!

sertifoitu märkätilavalvoja kylpyhuoneremontti vedeneristystarkastus

Toimialueena koko Helsingin seutu: 

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Pornainen ja Mäntsälä.

Luotettava Kumppani